Music

Mac Daddy van Kris Kross is overleden

  1. Newschevron right
  2. Mac Daddy van Kris Kross is overleden
Chris Kelly van het rapduo Kris Kross is woensdag overleden. De rapper die bekend stond als Mac Daddy is 34 jaar geworden. Kelly is thuis gevonden, maar het is nog onbekend waaraan hij is overleden. Volgens de eerste geruchten gaat het om een overdosis. Of dat echt zo is, moet de autopsie uitwijzen.

Jump

Chris Kelly vormde samen met Chris Smith het duo Kriss Kross. De allereerste single 'Jump' werd in 1992 direct een wereldhit. Toen was het duo pas twaalf en dertien jaar oud. Het meest kenmerkende aan de rappers was dat ze hun kleding andersom droegen. De achterkant van een broek, werd aan de voorkant gedragen.

{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/010KyIQjkTk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Michael Jackson

Mede door het succes van Jump mocht Kris Kross touren met Michael Jackson. Ook kreeg het duo een rol in de videoclip van MJ's single 'Jam'. Ook hadden ze hun eigen computerspel.



Laatste concert

Het Kris Kross duo kwam in februari nog bij elkaar voor een So So Def's jubileumconcert. So So Def is het platenlabel van Jermain Dupri waar het duo onder contract stond.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/ObrHKOHZWN4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie