Music

Mariah Carey en Miguel releasen #Beautiful video

  1. Newschevron right
  2. Mariah Carey en Miguel releasen #Beautiful video
Mariah Carey heeft de videoclip van #Beautiful uitgebracht! Het duet met de populaire zanger Miguel is de leadsingle van Mimi's aankomende album dat gepland staat voor de zomer. In de videoclip van #Beautiful weet Mariah zichzelf na al die jaren nog steeds sexy te profileren. Met de wind in haar haren zit de 43-jarige zangeres achterop bij Miguel en fluistert ze haar songteksten in het oor van de zanger.

Een deel van de #Beautiful video ging donderdagavond in première tijdens de Amerikaanse versie van Idols. Tijdens de show twitterde Mariah: "Wat jullie zojuist zagen was een klein stukje voor idols. De originele video wordt nu op Vevo/Youtube geplaatst." Even later stuurde ze dit bericht de wereld in:

{source}
<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Check out the original cut of my brand new video <a href="https://twitter.com/search/%23Beautiful">#Beautiful</a> ft. Miguel!!! <a href="https://t.co/2u1vZ8LtNJ" title="https://www.youtube.com/watch?v=oe1wtkkt9-E">youtube.com/watch?v=oe1wtk…</a></p>&mdash; Mariah Carey (@MariahCarey) <a href="https://twitter.com/MariahCarey/status/332671687617302528">10 mei 2013</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie