Music

Gamekings: Kanye West in game verwerkt

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Kanye West in game verwerkt
Kanye Quest 3030 is een roll playing game waarbij je met Kanye West speelt. Volgens Gameking Boris zit er een bizar verhaal vast aan het spel. Kanye zet op een dag het vuilnis buiten. Hij wordt daarbij in een wormhole gezogen en komt er in het jaar 3030 weer uit. Hij ziet dat de wereld is overgenomen door neppe mc's en kloonrappers en moet het tegen hun opnemen. Zo komt hij onder andere Notorious Big, Eminem, Jay-Z, Nas en Nicki Minaj op z'n pad tegen. Het spel is gemaakt door een Japanse fan.

TitanFall
TitanFall is een nieuwe game voor de Xbox 360, One en de pc. Het is een shooter die zich afspeelt in de toekomst. Het spel is gemaakt Respawn Entertainment. De studio is opgericht door een groepje mensen dat vroeger bij Infinity Ward werkte; de ontwikkelaars van Call of Duty. Aanstaande maandag wordt het spel geïntroduceerd tijdens de persconferentie bij het E3.

E3
Gameking Boris reist dit weekend af naar Los Angeles. Daar gaat hij komende week live het E3 coveren. Aanstaande maandag vinden de persconferenties van Playstation en Xbox plaats. Liefhebbers kunnen dit live via Gamekings.tv volgen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95836695"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie