Music

Ehsan belooft videoclip als XTip populair wordt

  1. Newschevron right
  2. Ehsan belooft videoclip als XTip populair wordt
Ehsan stond een aantal jaren geleden op #1 bij FunX met zijn hitsingle 'Is Dit Liefde'. Nu vindt je de zanger terug in de XTips met een Engelstalige single: 'Dusk Till Dawning'. In de FunX ochtendshow beloofde hij een videoclip, als zijn nieuwe track veel aangevraagd wordt. Wil jij een clip? Stem dan op de XTips!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Your First
Het was een tijdje stil rondom Ehsan, omdat hij zich meer gefocust heeft op zijn studie Rechten. De opleiding heeft hij nu afgerond en daardoor heeft de zanger meer tijd voor zijn grote liefde: muziek. Het eerste project van Ehsan is de muziek voor een korte film die is genomineerd voor het Nederlands Film Festival. "Ze hebben mij gevraagd om de soundtrack te maken. Your First is het nummer dat ik daarvan ga uitbrengen." De track is geproduceerd door Hyplified, het viertal dat ook zijn grote #1 hit 'Is Dit Liefde' had gemaakt.

Talentenjachten
Mede door het succes dat Ehsan bij FunX had, is hij in de afgelopen jaren gevraagd voor talentenjachten als The Voice. Vanochtend vertelde de zanger waarom hij daar nooit mee akkoord is gegaan: "Alle tracks die je in dat soort programma's schrijft, die komen niet op je eigen naam. Dan kan je mooie liedjes schrijven, maar de rechten daarvan gaan naar de big boys. Dat zag ik niet zo zitten."

Ster advertentie
Ster advertentie