Music

Black History met mysterieuze Dora Martin

  1. Newschevron right
  2. Black History met mysterieuze Dora Martin
Lange tijd was het onbekend welke artiesten de R&B-act Dora Martin vormen. Na de release van de eerste single Skyline werd duidelijk dat het gaat om de Britse zangeres Cherri Voncelle en Ne-Yo protegé Jermaine Riley. Twee maanden na de ontrafeling van het mysterie is hier de clip van hun tweede single: Black History.

Jermaine Riley

De internationale toekomst van Jermaine Riley leek in een eerder stadium van zijn carrière al zonnig, want de succesvolle groep FDM waar hij deel van uitmaakte werd gecontracteerd door Ne-Yo's platenmaatschappij. Voordat ze konden doorbreken in de VS, ging het trio uit elkaar. Volgens de geruchtenstroom kwam het doordat Jermaine solo wilde gaan, maar dat heeft de zanger tot op de dag van vandaag altijd tegengesproken.

Cherri Voncelle

De Britten leerden Cherri kennen doordat ze deel uitmaakte van de groep Trinity Stone met Sugababe Jade Ewen. Nadat de groep uit elkaar ging, besloot ze een solocarrière op te zetten. Tussen haar albums door werkte Cherri als achtergrondzangeres voor sterren als Jessie J.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie