Music

De DiXte 1000 stemlijst van: Sharon Doorson

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 stemlijst van: Sharon Doorson
Ken je Sharon Doorson een beetje uit haar tijd bij Popstars: The Rivals en The Voice of Holland, dan weet je ook dat ze een echte Beyoncé fan is. Je kan dus al raden wie de eerste plek krijgt in haar top 5: de mooie Beyoncé. "Als tiener heb ik super veel naar haar geluisterd. Haar zangtechnieken, gevoel en performance vind ik te gek. Bij Dangerously in love werd ik altijd emotioneel,omdat er zoveel gevoel in het nummer zit en ik gek ben op al de ad libs. Zij is en blijft mijn grote voorbeeld." Zitten er nog meer tracks van deze diva in het lijstje van Sharon? Check het hieronder.

1. Beyoncé - Dangerously in love

2. Michael Jackson - In the closet
"MJ mag natuurlijk niet ontbreken! Ik ben fan van al zijn nummers, MJ is/was gewoon geniaal. Dit liedje maakt me altijd aan het dansen, de beat en de zang zijn gewoon sexy, de clip trouwens ook met Naomi Campbell. MJ was muzikant, zanger en een geweldige performer, ik heb super veel respect voor hem!"

3. Jessie J - Nobody's perfect
"Ik vind Jessie J samen met Beyoncé de twee beste zangeressen. Wat ze allemaal doet met haar stem en wat voor geweldige teksten ze schrijft. Geweldig gewoon! Nobody's perfect vind ik echt één van de mooiste nummers, de tekst spreekt me super aan en haar manier van zingen inspireert mij enorm."

4. Justin Timberlake - My love

5. Jagged Edge - Walked outta heaven

Heb je nog niet gestemd? Stem dan nu op JOUW favoriete tracks voor De DiXte 1000!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie