Music

De DiXte 1000 stemlijst van: FunX-DJ One'sy

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 stemlijst van: FunX-DJ One'sy
Elke ochtend vanaf tien uur staat One'sy fris en fruitig klaar om drie uur lang de lekkerste nummers voor je te draaien in ClassX. Ze vond het niet makkelijk om haar lijstje met favoriete tracks samen te stellen, maar na een paar keer goed nadenken is ze eruit. Heal the world van Michael Jackson krijgt de eerste plek. "Dit is één van de nummers

die absoluut langs moet komen op mijn begrafenis, omdat ik ook zo in het leven probeer te staan."

1. Michael Jackson - Heal the World

"Dit is één van de nummers die absoluut langs moet komen op mijn begrafenis omdat ik ook zo in het leven probeer te staan. De eerste vier regels van het refrein spreken eigenlijk voor zich (Heal the world, make it a better place. For you and for me and the entire human race), maar als iedereen dit daadwerkelijk zou doen, dan zou de wereld NOG mooier zijn!"

2. Lauryn Hill - Ex-Factor
"Eén van de mooiste nummers ooit geschreven over de liefde en het (niet kunnen) loslaten van je geliefde. Lauryn Hill's stem past ook perfect bij het nummer."

3.
Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert – Same Love
"Dit nummer staat op 3, omdat IEDEREEN het recht heeft om gelukkig te zijn met iemand, ongeacht zijn/haar seksuele voorkeur."

4. Juan Luis Guerra - Burbujas de Amor

"JLG hoort zeker thuis in mijn top tien, al kostte het me veel moeite om een nummer te kiezen van het album Bachata Rosa. Alle nummers daarvan kan ik namelijk non-stop op repeat zetten. Maar dit is toch zijn meest bekende nummer en daarnaast lekker poëtisch (Ik zou een vis willen zijn om mijn neus in jouw vissenkom te steken en waar dan ook liefdesluchtbelletjes te blazen)."

5. Dru Hill - In My Bed

"De rauwe stem van Sisqo vertelt een prachtig verhaal over een man die wordt belazerd door zijn vriendin. De mooist gezongen zinnen van het nummer: Now don't try to tell me things are still the same. ‘Cause when we made love, I heard you call out his name. Au."

6. Kassav - Syé Bwa

7. R. Kelly - Bump N’ Grind

8. The Roots feat. Erykah Badu - You Got Me

9. Wyclef Jean feat. Claudette Ortiz - Two Wrongs

10. Mary J Blige - Not Gon’ Cry

Heb jij al gestemd op je favoriete tracks? Zo niet, breng dan hier je stem uit en maak kans op die exclusieve tickets voor De DiXte 1000 Afterparty in Amsterdam met onder andere optredens van Jayh, Dio & Sef!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie