STER Advertentie
STER Advertentie

Viral video voor Rick Ross en Jay Z's single

Vrijdag 3 januari 2014 - 12:30 uur

|

Door:

Marcelo

Er is een onofficiële videoclip voor het nummer The Devil Is A Lie gelanceerd die gemaakt is door Ashley Smith. Op deze track, die in december werd gelanceerd, zijn zowel Rick Ross als Jay Z te horen. Het is niet voor het eerst dat de rappers hebben samengewerkt. Zo waren ze beiden op het nummer 3 Kings te horen. 

The Devil Is A Lie is de tweede single van Rick's uitgestelde album Mastermind. Deze cd zou eerst op 17 december worden uitgebracht, maar de release is uitgesteld naar begin 2014.

Naam behouden
Het jaar is goed begonnen voor Ross. De rapper heeft te horen gekregen dat hij zijn artiestennaam mag behouden. De afgelopen drie jaren voerden hij en voormalig drugsbaron 'Freeway Rick Ross' een strijd in rechtszaal. De rapper had de naam, levensstijl en zelfs dezelfde baard en kapsel van deze grote drugsdealer overgenomen.

Rapper Rick Ross kende Freeway Rick Ross uit de tijd dat de kingpin vastzat in de gevangenis. De rapper was zelf toen nog niet actief in de muziek business en werkte als gevangenisbewaarder. Dit bracht 50 Cent enkele jaren geleden nog aan het licht met een foto van Rick Ross in werkkleding.

LMFAO
Rick Ross houdt het nog niet voor gezien in de rechtbank. Na eerst zelf aangeklaagd te zijn door Freeway Rick Ross, dient hij nu zelf een aanklacht in tegen LMFAO. De rapper vindt dat het duo het zinnetje Everyday I'm Shufflin uit het nummer Party Rock Anthem hebben gepikt van zijn track Hustlin waarin hij zelf Everyday I'm Hustlin zegt.Populair op FunX.nl

  • Qucee opnieuw vader geworden

  • Doven zijn niet zielig: "Wij zijn ook gewoon mensen die normaal kunnen functioneren"

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Wie is Karen en waarom is ze zo'n populaire meme geworden?

  • Man (30) doodgeschoten in Rotterdam, twee verdachten aangehouden