Music

Maarten zet Bingo Players voort

  1. Newschevron right
  2. Maarten zet Bingo Players voort
Maarten Hoogstraten van de Bingo Players laat in een emotioneel bericht weten dat hij verder gaat onder de naam Bingo Players. Zijn maatje Paul Bäumer overleed afgelopen december op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Bedankt
Alle optredens van 2013 werden door Maarten geannuleerd als een ode aan Paul, maar in 2014 pakt hij de draad weer op. Op de Bingo Players website bedankt de dj alle fans voor de massale steun. "Ik was overdonderd door de emotionele berichten en verhalen die jullie met me deelden. Bedankt, het betekent veel voor mij en Paul's familie en vrienden."

Bingo Players gaat door
Maarten gaat verder onder de naam Bingo Players, waarmee ze de wereldhits Cry (Just a Little) en Get Up (Rattle) scoorden, omdat Paul het ook zo wilde: "Voordat Paul overleed maakte hij me duidelijk dat ik verder moest gaan met Bingo Players. Hij en ik hebben keihard gewerkt voor waar we nu staan en het voelt alsof onze reis nog maar net begonnen is. De Bingo Players staat nog heel veel te wachten."

Nieuwe muziek
Maarten zegt dat hij ook door wil gaan, omdat hij houdt van het vak en het graag wil blijven doen. Ook heeft de dj nog veel tracks die ze met Paul gecreëerd hebben: "Er ligt nog heel veel muziek die we samen met Paul hebben gemaakt voordat hij overleed en dat zal de komende maanden en jaren uitkomen. Daar ga ik binnenkort meer over vertellen."

Meervoud
Maarten sluit het bericht af met de zin: "Bingo Players zal altijd meervoud blijven."


Ster advertentie
Ster advertentie