Music

Mr. Probz kon niet naar opnames 50 Cent video

  1. Newschevron right
  2. Mr. Probz kon niet naar opnames 50 Cent video
Mr. Probz vertelde gisteravond in Wat Anders waarom hij niet te zien of horen is in de videoclip van 50 Cent's track Twisted. Volgens de Nederlandse rapper was de clip al lange tijd geleden opgenomen en kon hij er destijds niet bij zijn wegens contractuele verplichtingen in Nederland.

Twisted

50 Cent vond Twisted met zijn eigen refrein goed genoeg, maar volgens Probz heeft het platenlabel de Amerikaanse rapper overtuigd om hem in te schakelen. Toch blijft het voor de FMA-winnaar een beetje onduidelijk waarom de videoclip niet gewijzigd kon worden: "50 Cent wilde niet het risico lopen dat het niet sync liep, dat snap ik niet, maar dat is zijn keuze. Ik sta op het album en dat is het allerbelangrijkste."

Podiumangst

Wat maar weinig mensen van Mr. Probz weten is dat hij niet staat te springen om optredens te geven. Dat heeft niets met zijn kwaliteiten als live-artiest te maken, maar met plankenkoorts: "Het is niet dat ik een hekel heb aan shows. Totaal niet. De weg naar de show toe is verschrikkelijk voor mij," zei hij in Wat Anders. "Op het podium ben ik als een vis in het water, maar de vijf minuten daarvoor ga ik dood en ben ik ziek, fysiek. Dat blijf ik houden. Achteraf ben ik superkritisch. Ik ben nooit tevreden."

Ster advertentie
Ster advertentie