STER Advertentie
STER Advertentie

Broederliefde uitgeroepen tot eerste FunX Talent

Broederliefde uitgeroepen tot eerste FunX Talent

Maandag 4 augustus 2014 - 17:30 uur

|

Door:

Nizar

Broederliefde is uitgeroepen tot het allereerste FunX Talent. Dat kregen de heren van de Rotterdamse rapformatie maandag te horen van Morad en Shay tijdens Fresh 'n Up. Daarmee geeft FunX ze een duwtje in de goede richting, onder andere door middel van airplay en optredens op evenementen waar FunX verslag van doet.

De FunX Talents dingen ook mee naar een nominatie voor de FunX Talent Award, die jaarlijks uitgereikt wordt tijdens de FunX Music Awards.

Kippenvel
De mannen van Broederliefde waren aangenaam verrast met het nieuws: "Dat is een kippenvel moment. Dat betekent dat er vandaag weer gedronken moet worden"Extra support
FunX Talent is het begin van een reeks nieuwe talenten met het typische FunX-geluid. Jaarlijks kiest FunX een aantal artiesten die de extra support verdienen.

FunX Talent-coördinator Reinout van Gendt: "Broederliefde staat voor een nieuwe generatie artiesten die we met FunX Talent gaan ondersteunen. Met een nieuw platencontract op zak en een nieuwe EP op komst, verdient Broederliefde juist nu dit extra duwtje in de rug.”

Broederliefde
De Rotterdamse rapformatie was in 2012 voor het eerst te horen op FunX met de track Maluku. Samen met Gio behaalden ze dit jaar nr 1 positie van de XChart met In Love en momenteel hebben ze een nieuwe hit op FunX met Labanta. Ook won de groep in mei van dit jaar nog de FunX Music Award voor 'Beste Nieuwkomer'.

Populair op FunX.nl

  • Koppel dat bespot werd na viral huwelijksaanzoek in KFC, krijgt bruiloft vergoed

  • Mendes Moreira accepteert excuses Van der Ven

  • 'Zo komt de nieuwe PlayStation 5-controller eruit te zien'

  • Suriname plaatst zich voor eerst in geschiedenis voor Gold Cup

  • MMA-vechter kotst alles onder na scheet in gezicht

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies