Music

Dance crew performance op Beyoncé's 711 is YouTube hit

  1. Newschevron right
  2. Dance crew performance op Beyoncé's 711 is YouTube hit
De ReQuest Dance Crew heeft zich uitgeleefd op Beyoncé's hit 7/11. Ze hebben een video van hun performance op YouTube gegooid en het is inmiddels meer dan één miljoen keer bekeken. Wie doet het beter; ReQuest of Beyoncé en haar crew in haar videoclip?

De hiphop groep werd in 2007 opgericht. In 2009 deden ze voor het eerst een gooi naar de wereldtitel bij de World Hip Hop Dance Championships in Las Vegas. Ze wisten de eerste plek te pakken in de Varsity Crews divisie. In datzelfde jaar werden ze ook eerste bij de World Supremacy Battlegrounds.

In 2010 werd de uitdaging groter en moesten ze in de volwassen divisie meedoen. Het lukte hun toch om weer de eerste plek te veroveren. De afgelopen jaren hebben ze het andere crews nog verschillende keren moeilijk gemaakt tijdens wedstrijden.

Hebben deze competities hun iets opgeleverd? Jazeker! Groepsleider Parris Goebel werd ingehuurd voor de choreografie van de Dance Again World Tour van Jennifer Lopez. Zes ReQuest leden kregen een contract voor Cirque du Soleil's Michael Jackson: One show in Las Vegas.

Ster advertentie
Ster advertentie