Music

VIDEO: 'Fester Skank' dansje de nieuwe rage

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: 'Fester Skank' dansje de nieuwe rage
Ben jij al op de hoogte van de nieuwe rage in Engeland? Bij de #FesterSkank moet je op de gelijknamige track van Lethal Bizzle en Diztortion een houterig danspasje uitvoeren. Dit dansje ontstond tijdens de opnames van deze track. De Britse rapper ging los in de studio toen hij de track hoorde. De Nederlandse producer vond het er grappig uitzien. Hij maakte hier een filmpje van en gooide het op internet.

"Mensen gingen er helemaal hammer op"

"Mensen gingen er helemaal hammer op van; ey jullie zijn vet man. Mensen begonnen te lachen. Ik zei: het lijkt op een soort uncle Fester-achtige dans van de Addams Family. Die rug is strak toch, het beweegt niet. Op een gegeven moment begonnen mensen het na te doen," vertelde Diztortion vanmorgen in Start.

Clip
Hij was niet alleen vroeg uit bed voor het telefoontje met Fernando. Vandaag wordt ook de videoclip van dit nummer geschoten. Deze clip wordt over twee weken gelanceerd.





Tinie Tempah
Perry Mystique, de laatste jaren bekend als Diztortion, doet het super goed in Engeland! "It's been crazy, ik ga niet liegen. Ik werk de laatste tijd veel met Tinie Tempah. Ik werk nu aan z'n album," vertelde hij aan Fernando. Hij heeft nu vier tracks voor de aankomende cd van de Britse ster gemaakt.

Rita Ora
Maar dat is niet de enige celebrity waarvoor de Nederlander aan de slag is gegaan. "Ik heb gewerkt voor Rita Ora. Ik heb meerdere projecten gaande." Op dit moment kijken ze nog wanneer de track voor Rita wordt uitgebracht.







Ster advertentie
Ster advertentie