Music

Jayh wil vaker acteren, net als bij de FunX prank!

  1. Newschevron right
  2. Jayh wil vaker acteren, net als bij de FunX prank!

Jayh wil vaker gaan acteren en oefent daar de laatste tijd vaak mee! De vrolijke zanger is twee keer genomineerd voor de FunX Music Awards en daarnaast deze hele week De DiXte met zijn nieuwe single 'Je Lijkt Op Iemand'. Tot slot verklapte de zanger ook dat hij op het album van Stepherd & Skinto staat: "Die boys hebben klappers op dat album!" Jayh liet ook nog even horen hoe het nummer Bips klinkt, waarop hij zingt:



Tijdens de FMA prank werd Jayh's acteertalent pijnlijk. De zanger werd hardhandig gearresteerd en deed na de prank alsof hij ontzettend kwaad werd: "Ik wil graag vaker acteren. Die prank was een mooi moment om mijn acteerskills te testen. Ik was NIET boos. Niet eens één procent. Totaal niet. Ik pakte jullie gewoon terug!"



Jayh trapte in eerste instantie in de prank, maar langzaam werd hem duidelijk dat het om een grap ging: "Ik zag geen arrestatiebevel, geen guns, dus ik hoopte op een gegeven moment dat het een verrassing was." Jayh is er overigens van overtuigd dat die prank met Broederliefde NOOIT bij hem was gelukt. "Als mensen je behandelen als shit, al ben je Snoop Dogg, dan wil ik gewoon niet met je werken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jayh is deze week De DiXte bij FunX met zijn nieuwe single 'Je Lijkt Op Iemand', maar we gaan binnenkort waarschijnlijk minder Nederlandstalige tracks van de zanger horen: "Ik ga Caribische en Engelse dingen doen. Het ligt me lekker en daarom moet ik dat eerst doen. Reggae, zouk, kizomba. Wat ik in Nederland doe, maar dan in het Engels."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie