Music

Romeo keert terug met nieuwe single There She Goes

  1. Newschevron right
  2. Romeo keert terug met nieuwe single There She Goes

Julian en Spencer van Romeo lieten vanochtend in Start hun langverwachte comebacksingle 'There She Goes' horen! Milton kon er wegens ziekte niet bij zijn, maar dat mocht de pret niet drukken bij Fernando!

Romeo bestaat anno 2015 uit Julian, Milton en Spencer, maar in de periode van 'Coming Home' en 'Secret Love' maakte ook Clifton onderdeel uit van de groep. Was hij misschien de oorzaak van de break-up?

Van 15.000 gulden per maand naar deurwaarders

"Wij hebben het woord deurwaarder uitgevonden," zei Spencer maandagochtend in Start. Na het succes van Romeo moesten de groepsleden financieel een flinke stap terug doen en zo kwam het dat er volop deurwaarders en advocaten aan hun deur stonden: "We gingen van 15.000 gulden naar 1500 gulden in de maand", vertelde Spencer, de zanger die na Romeo in een winkel ging werken.

"Geen vrouwen!"

Julian en Spencer weten inmiddels hoe ze moeten vallen en weer opstaan. Welke lessen zouden jonge artiesten of nieuwe groepen van Romeo kunnen leren? "GEEN vrouwen! Of betrek ze bij je muziek. Zet ze in je clips", zei Spencer. Julian had vooral zakelijke tips: "Maak onderling goede afspraken over je muziek. Over wie je wel of niet wil samenwerken. Zie elkaar ook nooit als concurrent."

Ster advertentie
Ster advertentie