STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Vrijgezelle Big Sean geeft advies over politiegeweld

VIDEO: Vrijgezelle Big Sean geeft advies over politiegeweld

Maandag 6 juli 2015 - 11:48 uur

|

Door:

Burç

Big Sean schoof tijdens het WOOHAH Festival aan in de FunX studio. Dat was vlak voordat het publiek helemaal los ging tijdens zijn optreden. De rapper die dit jaar zijn Dark Sky Paradise album uitbracht ging bij Q-Bah en Riza in op vragen over politiegeweld, spiritualiteit en natuurlijk zijn liefdesleven!

Hongerig

Big Sean's relatie met Ariana Grande liep op de klippen, maar hij noemt dat een levensles: "Je leert van alles, van iedere situatie. Zoals ik in Blessings ook rap: In het leven maak je geen fouten, maar je leert lessen. Ik heb met niemand problemen. Ik focus me op mijn carrière en ben hongeriger dan ooit."

Single

Momenteel geniet Big Sean van het leven als vrijgezel en lijkt daar erg gelukkig mee: "Ik ben single! Ik geniet en wil volop feesten. Kijk hoeveel mooie vrouwen er zijn!" Een specifiek type heeft de rapper uit Detroit niet: "Kort, klein, dun, dik, licht, donker, lang haar, kort haar", het maakt Big Sean allemaal niet uit.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oma

Op Big Sean's nieuwe single 'One Man Can Change The World' hoor je niet alleen Kanye West en John Legend, maar ook zijn oma. Hij vertelde tijdens WOOHAH dat zijn oma het helaas niet heeft kunnen meemaken. "Ze overleed voordat ik het haar kon laten luisteren. Ze was 94 jaar oud en de beste oma die heerlijke maaltijden voor me kookte na school. Zij heeft te veel meegemaakt om hier geen single van te maken."

Politiegeweld

De afgelopen weken ontstonden er rellen in Den Haag wegens de dood van Mitch Henriquez. De 42-jarige Arubaan kwam om het leven door politiegeweld. Big Sean zegt dat politiegewld bij hun al jaren voorkomt. "We maken het al mee sinds Rodney King en ik hoop dat het ooit stopt. Ik rap er ook over en je ziet het terug in de videoclip van 'One Man Can Change The World', maar ik kan mensen alleen beïnvloeden en inspireren."

Balans

Big Sean vindt dat het goed is dat mensen voor zichzelf opstaan, maar wel in de juiste mate: "Je moet vechten voor je rechten, maar ook logisch nadenken. Sta op voor waar je in gelooft, accepteer geen bullshit, maar vindt ook de balans."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer foto's van het WOO HAH Festival bekijken? Check FunX Facebook!

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'