STER Advertentie
STER Advertentie

Meek Mill: "Drake schrijft z'n eigen lyrics niet"

Meek Mill: "Drake schrijft zn eigen lyrics niet"

Woensdag 22 juli 2015 - 14:15 uur

|

Door:

Marcelo

Het is weer tijd voor een flinke portie beef in de urban scene. Zo deelde Ghostface Killah een flinke sneer uit aan Action Bronson, hadden Nicki Minaj en Taylor Swift bijna ruzie en haalde Meek Mill uit naar Drake op Twitter.

Meek Mill beweert dat Drake zijn eigen lyrics niet schrijft. "Daarom hij heeft niks over mijn (nieuwe) album getwitterd, omdat we erachter zijn gekomen!", voegde hij er nog aan toe.

Drake is op het nummer R.I.C.O. van de cd Dreams Worth More Than Money te horen. Meek staat daar nu al een paar weken mee op de eerste positie in de Billboard Rap Albums chart. "Hij heeft zelfs die verse op m'n album niet geschreven. Als ik dat had geweten, had ik het eraf gehaald... ik hou m'n fans niet voor de gek! Lol," zei Nicki Minaj's lover.

Volgens Meek Mill is het geen geheim en weet iedereen, waaronder Lil Wayne en Nicki hiervan. "De hele game is op de hoogte, ze zijn bang om de waarheid te vertellen!". Zijn platenbaas Rick Ross ondersteunde hem ook met een tweet.

De rapper had ook iets positief te vertellen over andere collega's. Zo respecteert hij Kendrick Lamar en J Cole.

 

meek1

 

meek2

meek3

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.24798-meek-mill-drake-schrijft-z-n-eigen-lyrics-niet"}