STER Advertentie
STER Advertentie

Meek Mill: "Drake schrijft z'n eigen lyrics niet"

Meek Mill: "Drake schrijft zn eigen lyrics niet"

Woensdag 22 juli 2015 - 14:15 uur

|

Door:

Marcelo

Het is weer tijd voor een flinke portie beef in de urban scene. Zo deelde Ghostface Killah een flinke sneer uit aan Action Bronson, hadden Nicki Minaj en Taylor Swift bijna ruzie en haalde Meek Mill uit naar Drake op Twitter.

Meek Mill beweert dat Drake zijn eigen lyrics niet schrijft. "Daarom hij heeft niks over mijn (nieuwe) album getwitterd, omdat we erachter zijn gekomen!", voegde hij er nog aan toe.

Drake is op het nummer R.I.C.O. van de cd Dreams Worth More Than Money te horen. Meek staat daar nu al een paar weken mee op de eerste positie in de Billboard Rap Albums chart. "Hij heeft zelfs die verse op m'n album niet geschreven. Als ik dat had geweten, had ik het eraf gehaald... ik hou m'n fans niet voor de gek! Lol," zei Nicki Minaj's lover.

Volgens Meek Mill is het geen geheim en weet iedereen, waaronder Lil Wayne en Nicki hiervan. "De hele game is op de hoogte, ze zijn bang om de waarheid te vertellen!". Zijn platenbaas Rick Ross ondersteunde hem ook met een tweet.

De rapper had ook iets positief te vertellen over andere collega's. Zo respecteert hij Kendrick Lamar en J Cole.

 

meek1

 

meek2

meek3

Populair op FunX.nl

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Ophef om banners op West-Kruiskade Rotterdam: "De Kroepoeksklanstraat"

  • Kwart Nederlanders slaapt slecht: "We nemen slaap nog steeds niet serieus"

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.24798-meek-mill-drake-schrijft-z-n-eigen-lyrics-niet"}