STER Advertentie
STER Advertentie

Broederliefde: "Er komt een deel twee van de nieuwe EP Hard Work Pays Off"

Broederliefde: "Er komt een deel twee van de nieuwe EP Hard Work Pays Off"

Vrijdag 18 september 2015 - 10:42 uur

|

Door:

Kavita

Je hoort de laatste tijd steeds meer van Broederliefde. En dat is niet voor niks, want 'Hard Work Pays Off'. Zowel letterlijk als figuurlijk in hun geval, want zo heet ook de nieuwste EP. Hierop staan samenwerkingen met onder andere Kalibwoy, SBMG, Jayh en de Kaapverdische William Araujo. Met deze laatste artiest hebben de jongens hun nieuwste single Moral uitgebracht. De videoclip daarvan ging eerder deze week al exclusief in premiere op FunX.nl

Deel Twee

Vanmorgen was Broederliefde te gast bij Fernando in Start om te praten over hun nieuwe EP. De rappers werden daarbij verrast met het feit dat Moral track de komende week de DiXte is op FunX! Maar de jongens hadden ook een verrassing voor de fans want ze vertelden dat er in december een tweede deel uitkomt van deEP Hard Work Pays Off!

Maar voor nu ligt de volledige focus even op het eerste deel! In de onderstaande fragmenten leggen de heren uit welke verhalen er achter de tracks zitten. 

'Broederliefde EP 'Hard Work Pays Off' krijgt deel twee' 'Broederliefde vertellen verhaal achter de tracks op hun EP Hard Works Pays Off'

Gevangen in Popoz

Broederliefde heeft voor heel even in de gevangenis gezeten. Gelukkig niet in het echt hoor! Zij hebben namelijk een bijrolletje in de nieuwste Nederlandse bioscoopfilm Popoz"We spelen gedetineerden in de film."

Ga een dagje op stap met Broederliefde!

Jij maakt kans om met Broederliefde bij de Popoz filmpremiĆØre te zijn op 5 oktober! Maar niet alleen dat, want je wordt verwend met dineren in je favo restaurant, styling in nieuwe hippe kleding en een ritje van en naar alle plekken in een limousine. Wat wil je nog meer?! 

Hoe maak je kans om te winnen? Klik HIER om het actieformulier in de vullen. Hiervoor kan je iemand opgeven die jij een harde werker vindt en die wel zo'n lekkere dag verdient. Maar je kan ook jezelf opgeven en uitleggen waarom jij het verdient om een dagje minder hard te werken. 

'Fernando verrast Broederliefde met hun single Moral ft. William Araujo als nieuwe DiXte!'

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Black Out Tuesday: muziekindustrie blijft een dag stil

  • Demonstranten vanmiddag de straat op in Amsterdam voor vreedzaam protest

  • Truck rijdt in op demonstranten in Minneapolis

  • In deze steden vonden er naast Amsterdam ook demonstraties plaats

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door IsraĆ«lische politie