STER Advertentie
STER Advertentie

Grote Prijs van Nederland verlengd aanmeldingsperiode t/m 16 oktober

Grote Prijs van Nederland verlengd aanmeldingsperiode t/m 16 oktober

Dinsdag 13 oktober 2015 - 13:46 uur

|

Door:

Burç

De Grote Prijs van Nederland zoekt jou! De populaire muziekbattle gaat eind oktober al van start en daarom is de aanmeldingsperiode op veler verzoek met vijf dagen verlengd tot en met vrijdag 16 oktober. Dat betekent dus ook dat er vijf dagen extra gestemd kan worden door het publiek in de categorieën Hiphop en Bands.

Stemmen

Op groteprijsvan.nl kan je op alle acts en bands stemmen voor de 24 plekken waar ze voor knokken. De jury kiest zelf 22 acts uit en haalt er ook nog twee uit de tien favoriete acts van het publiek. De 24 acts strijden vanaf eind oktober tot half december in de kwart- en halve finales. De belangrijke finales vinden plaats op 30 januari 2016.

Sticks, Fit, Adje en Akwasi

Door deel te nemen aan de Grote Prijs kan je je live bewijzen, maar je doet ook automatisch mee aan het uitgebreide ontwikkelingstraject. Vier coaches per categorie geven keiharde bootcamps. Zo krijg je bij de categorie hiphop te maken met Sticks, Fit, Adje en Akwasi. Wie zich inschrijft voor Bands krijgt te maken met Llewy is Sel (Relax), Dennis van Leeuwen (Kane), Bastiaan Bosma (Aux Raus, Coevorduh) en Janneke Nijhuis (The Deaf, The Indien).

 

Deelnemers van de Grote Prijs krijgen ondersteuning en advies van onze live coaches. In de categorie Hiphop stellen wij...

Posted by Grote Prijs van Nederland on dinsdag 13 oktober 2015

Populair op FunX.nl

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • Michael Jordan opent gezondheidsklinieken voor onverzekerden

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single