STER Advertentie
STER Advertentie

Grote Prijs van Nederland verlengd aanmeldingsperiode t/m 16 oktober

Grote Prijs van Nederland verlengd aanmeldingsperiode t/m 16 oktober

Dinsdag 13 oktober 2015 - 13:46 uur

|

Door:

Burç

De Grote Prijs van Nederland zoekt jou! De populaire muziekbattle gaat eind oktober al van start en daarom is de aanmeldingsperiode op veler verzoek met vijf dagen verlengd tot en met vrijdag 16 oktober. Dat betekent dus ook dat er vijf dagen extra gestemd kan worden door het publiek in de categorieën Hiphop en Bands.

Stemmen

Op groteprijsvan.nl kan je op alle acts en bands stemmen voor de 24 plekken waar ze voor knokken. De jury kiest zelf 22 acts uit en haalt er ook nog twee uit de tien favoriete acts van het publiek. De 24 acts strijden vanaf eind oktober tot half december in de kwart- en halve finales. De belangrijke finales vinden plaats op 30 januari 2016.

Sticks, Fit, Adje en Akwasi

Door deel te nemen aan de Grote Prijs kan je je live bewijzen, maar je doet ook automatisch mee aan het uitgebreide ontwikkelingstraject. Vier coaches per categorie geven keiharde bootcamps. Zo krijg je bij de categorie hiphop te maken met Sticks, Fit, Adje en Akwasi. Wie zich inschrijft voor Bands krijgt te maken met Llewy is Sel (Relax), Dennis van Leeuwen (Kane), Bastiaan Bosma (Aux Raus, Coevorduh) en Janneke Nijhuis (The Deaf, The Indien).

 

Deelnemers van de Grote Prijs krijgen ondersteuning en advies van onze live coaches. In de categorie Hiphop stellen wij...

Posted by Grote Prijs van Nederland on dinsdag 13 oktober 2015

Populair op FunX.nl

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Ophef om banners op West-Kruiskade Rotterdam: "De Kroepoeksklanstraat"

  • Kwart Nederlanders slaapt slecht: "We nemen slaap nog steeds niet serieus"

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.25574-grote-prijs-van-nederland-verlengd-aanmeldingsperiode-t-m-16-oktober"}