STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: "It's time for Bubbling House Mafia"

VIDEO: "Its time for Bubbling House Mafia"

Dinsdag 20 oktober 2015 - 11:13 uur

|

Door:

Burç

Wat als een paar geniale dj's hun krachten zouden bundelen? Mannen als Hardwell, Chuckie, DJ Moortje en The Partysquad zouden samen een soort Bubbling House Mafia kunnen vormen. Het lijkt een fantasie, maar na het ADE kan het zomaar werkelijkheid worden!

'Bubbling House Mafia'

Bubbling is IN

DJ Moortje vertelde tijdens een ADE Beats-seminar dat hij graag met Hardwell de studio in zou duiken, mede omdat de Jamaicanen het laten afweten: "Ik heb een heleboel vette shit die niemand heeft," zei de legendarische bubbling dj "Bubbling is weer in, maar Jamaicanen maken weinig goede bubbling/dancehall meer en daarom moeten wij het maken," voegde hij daaraan toe tijdens de seminar met Chuckie, Ruben en Jerry van The Partysquad, Hardwell, BoazWiwek, Munchi en FELLOW.

Make it happen

Hardwell had eerder dit jaar bij FunX aangegeven dat hij graag wilde samenwerken met Moortje, omdat hij één van zijn grootste muzikale invloeden is. Onze eigen Fernando vroeg de wereldtopper daarom of hij een samenwerking met Moortje tot de mogelijkheden behoort: "Ik denk dat we het nu kunnen laten gebeuren," zei Hardwell. "Het zou tof zijn als we met deze groep een paar dagen de studio in zouden duiken. Wie weet wat er dan zou gebeuren!" De plaats lijkt ook al bepaald, bij Chuckie thuis... op Aruba!

 
The Bubbling House Maffia

Wat als Hardwell en DJ Moortje ''de Bubbling koning'' hun krachten zouden bundelen? Of als Chuckie, The Partysquad, Wiwek, Boaz van de Beatz, Hardwell, DJ Moortje, Fellow, en Munchi in dezelfde studio duiken ?

Posted by NandoLeaks on zaterdag 17 oktober 2015

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Onrust in Turkije na invoering controversiële nieuwe wet

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Jada Pinkett (46) post sexy bikinifoto om man Will Smith terug te pakken