STER Advertentie
STER Advertentie

Yellow Claw: "We wilden heel erg graag met Ty Dolla $ign werken"

Yellow Claw: "We wilden heel erg graag met Ty Dolla $ign werken"

Dinsdag 24 november 2015 - 17:32 uur

|

Door:

Marcelo

Yellow Claw lanceerde afgelopen weekend hun nieuwe album Blood For Mercy. Het Nederlandse trio heeft de afgelopen maand extra hard gewerkt om de cd af te krijgen. "Alles wat we hebben zit erin, al onze tijd, geld," vertelden ze vanmorgen in Start. 

"Dan maar liever mislukt en dat mensen je gaan uitlachen"

Yellow Claw staat erom bekend dat ze hun eigen sound hebben en dat ze gewoon risico's durven nemen. Dat hoor je ook weer terug op hun nieuwe cd. "Het is of erop of eronder. We gaan niet 20 jaar in dezelfde discotheek staan draaien. Dan maar liever mislukt en dat mensen je gaan uitlachen. Dat is de enige manier om ergens te komen"

In My Room
Gisteravond lanceerden de mannen de clip van de single In My Room. Op deze track hebben ze met populaire urban artiesten in de studio gezeten, namelijk Ty Dolla $ign, DJ Mustard en Tyga. "Dit was er één van ons verlanglijstje. We wilden heel erg graag met Ty Dolla $ign werken," zeiden ze. De opzet van de track hadden ze al liggen. Tyga had hier al een verse op gedropt. Aangezien nummers van DJ Mustard regelmatig op de Amerikaanse radio voorbijkomen, lag een samenwerking met de populaire producer voor de hand.


"Na een paar uur waren gewoon 30 mensen in de studio; vrouwen, gasten, drank en drugs."


Studio party
De studiosessie in Amerika had wat weg van een party. "Na een paar uur waren gewoon 30 mensen in de studio; vrouwen, gasten, drank en drugs." Volgens de mannen wordt er in Nederland veel harder gewerkt in de studio. "Ze lopen om het half uur weg om te blowen, te drinken en te eten. Wij werken echt heel hard en zij zijn veel meer aan het feesten en partyen. Toch stonden er allemaal Rolls Royce's voor de deur."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Rijkste vrouw van Afrika werd steenrijk door corruptie via Nederland

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • JoeyAK verdacht van ontvoering

  • Willem gaf 15.000 euro uit aan een neppe chick op datingsite

  • In beslag genomen designeritems steeds vaker online geveild: hoe zit dat?