STER Advertentie
STER Advertentie

Baby Kraantje Pappie in nieuwe videoclip: 'Waar Zijn De Dagen'

Baby Kraantje Pappie in nieuwe videoclip: Waar Zijn De Dagen

Maandag 7 december 2015 - 16:48 uur

|

Door:

Burç

Kraantje Pappie neemt afscheid van 2015 met een verrassing, de release van de laatste Crane 2 clip: Waar Zijn De Dagen. Daarin heeft de rapper beelden van oude homevideo's verwerkt, van zijn babyjaren tot nu.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luisteraars, vrienden, familie en natuurlijk de Kraanhang... de afgelopen jaren waren fokkin geniaal! Ik heb geweldige momenten met jullie meegemaakt, ik heb dingen mogen doen waar ik nooit van had durven dromen en mensen leren kennen die me enorm geïnspireerd hebben. We hebben samen gelachen, gehuild maar vooral gefeest. Namens mijzelf, team Kraantje Pappie, Bankpioniers en Noah's Ark wil ik jullie heel erg bedanken voor deze tijd. Ik ben momenteel druk in de studio voor het laatste deel van de Crane serie (Crane 3) en heb als verrassing voor jullie nog een laatste video van Crane 2! Wat ging de tijd snel! Ik hou van jullie.

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.26084-baby-kraantje-pappie-in-nieuwe-videoclip-waar-zijn-de-dagen"}