Music

SuperSongDag: "K-Jordan brengt een echte J. Cole vibe!"

  1. Newschevron right
  2. SuperSongDag: "K-Jordan brengt een echte J. Cole vibe!"

Jaimy en Riza zijn ontzettend te spreken over K-Jordan. Wie? De 22-jarige Kingsthen van Dijk uit Alkmaar. Met zijn optreden in SuperSongDag heeft de rapper ook jurylid Gregory Vrede omvergeblazen. "Wauw, wauw. Nederlandse artiesten die Engels proberen te zingen, daar hoor je meestal nog dat Nederlandse tussendoor. Dat had ik bij hem totaal niet."

Gregory doet aan artist- en tourmanagement met zijn bedrijf International Affairs. Hij ziet K-Jordan nog best in het voorprogramma van één van zijn artiesten staan. Dat is een groot compliment voor de rapper die zijn eigen track Back In Time live deed in de show. Dit nummer (geproduceerd door het duo So Soulful) staat op zijn Engelstalige EP, waar hij momenteel nog aan werkt. K-Jordan rapt in zowel het Engels als Nederlands en ziet J. Cole als een van zijn grote voorbeelden.

Ook K-Jordan's Nederlandse track Troon, Kroon, Microfoon (geproduceerd door Keemsta Beatsz) viel goed in de smaak. "Het blijft echt hangen! Ik zou dit wel graag in de club willen horen."

Ster advertentie
Ster advertentie