Music

Adje: "Cho is wel de beste van de nieuwe generatie"

  1. Newschevron right
  2. Adje: "Cho is wel de beste van de nieuwe generatie"

Adje en Rick Versace, voorheen bekend als Kleine Viezerik, verzetten zich niet tegen de nieuwe generatie artiesten. "Veel oude mannen worden boos omdat de nieuwe generatie aan het vlammen is. Wij moeten niet die houding aannemen van boos zijn, maar gewoon die jongeren supporten die dope doen en hun misschien wat shit leren," vertelde Adje aan FunX-DJ's Q-Bah en Riza bij Weekend Wax.

"Heel veel van ze maken ook neppe shit"

"Want heel veel van ze maken ook neppe shit. Dat mixen ze met de toffe shit die ze doen. Ik denk dat als wij om ze heen zijn om ze juist te beschermen en met ze te praten, dat ze minder fouten maken. En dat ze het uiteindelijk alleen maar groter maken voor ons allemaal."

OG's

Rick vulde zijn collega met het volgende aan: "Adje en ik zijn wel de OG's die nu alleen maar genieten van de new school. Wij vinden het alleen maar tof."

"Idje en Bokoesam zijn heel hard maar moeten zich nog bewijzen"

De beste

Adje: "Cho is wel het beste van de nieuwe generatie, samen met Sevn en Ronnie Flex". Idje en Bokoesam zijn heel hard maar moeten zich nog bewijzen. Ze hebben nog niet die ene pokoe gehad waardoor het om hun draait, ze zijn next up" vertelde Adje. "Het hangt zeker al in de lucht," voegde Rick eraan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie