Music

Sevn Alias: "Niet mijn zusje die twerkte voor Armoowasright"

  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias: "Niet mijn zusje die twerkte voor Armoowasright"

Rapper Sevn Alias en YouTuber Armoowasright moeten elkaar de komende tijd niet tegenkomen in Almere. Iemand heeft een video verspreid en schrijft dat het zusje van Sevn Alias daarin twerkte voor Armoowasright. Instagrammers riepen al massaal dat dit niet het meisje niet het zusje van Sevn is. De rapper heeft inmiddels ook ontkend dat het om zijn zussie gaat: "Jullie hoeren moeders man. Ik heb geen zusje van 13" .. en daar bleef het niet bij:

Armoowasright gewaarschuwd

Armoowasright wordt na de uitgelekte video's inmiddels op Snap gewaarschuwd om het niet in zijn hoofd te halen om Sevn te pranken: "Leg ze ff uit wat we met hem gaan doen als hij komt pranken!"

Grote mannen, kleine meisjes

In de laatste woorden die hij hieraan vuil maakt, schrijft Sevn Alias op Facebook dat hij het vooral erg vindt dat volwassen mannen vernederende filmpjes van kleine meisjes delen:

Armo negeert

Armo lijkt in zijn laatste vlog te reageren op de situatie met Sevn Alias. "Ik reageer nergens meer op. Een heleboel van wat jullie horen is niet echt. Er zijn een heleboel roddelpagina's die een boel onzin over mij online zetten en zo ruzie tussen mij en mensen creëren. Het enige dat ik kan doen is het negeren."

Sevn's Insta is down

Inmiddels heeft Sevn Alias alle foto's en video's van zijn Instagram account gehaald. Of dat iets met dit verhaal te maken heeft, is nog onduidelijk. Een paar uur geleden doken er weer audio's op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie