Music

SuperSongDag stelt voor: Gibba, Deanne, Twice en Nivi!

  1. Newschevron right
  2. SuperSongDag stelt voor: Gibba, Deanne, Twice en Nivi!

Huize FunX had weer een hele hoop talent op bezoek voor SuperSongDag! Tijdens de tweede show van het vierde seizoen, lieten vier artiesten een track van zichzelf horen. Dit keer zaten Gibba, Deanne, Twice en Nivi bij Jaimy en Riza in de studio. Wie o wie valt er het meest in de smaak? Daar komen ze zeven dagen later pas achter als ze de kans krijgen om met een live optreden indruk te maken op de jury.

GIBBA

Het eerste talent dat de studio in mocht, was Gibba. De 24-jarige rapper maakt al muziek vanaf zijn veertiende. De muzikaliteit zit in de familie en zijn grote inspirator is zijn broer, die een reggaezanger is. Gabriel Landburg, zoals zijn echte naam luidt, ziet zichzelf als een echte hip hop-artiest, maar kan op elke genre wel rappen of zingen.

Gibba heeft in het verleden samengewerkt met verschillende artiesten, zoals Jonna Fraser. "Hij is een jeugdvriend van me. M'n broeder, we zijn met elkaar opgegroeid."

NIVI

De 17-jarige Navarone Lobato a.k.a. Nivi begon ooit met muziek maken door zijn broer. De songwriter/rapper onderscheidt zichzelf van anderen door de woorden bitch en nigga niet te gebruiken in zijn teksten.

Nivi liet het nummer Babbelen horen. Een luchtige track die gaat over..praten! Met wie, dat maakt niet zoveel uit.

DEANNE

Meedoen aan SuperSongDag is niet niks voor Deanne. Ze heeft jaren geworsteld met het vertrouwen om haar zangtalent aan de buitenwereld te laten horen. Maar nu gaat ze ervoor. Nu is ze helemaal ready om haar eerste single 'Got It Like That' met iedereen te delen!

TWICE

Armany & Genaro (20) zijn ruim tien jaar bevriend en maken samen muziek onder de naam Twice. Ze focussen zich voornamelijk op lekkere dansbare nummers voor in de clubs.

Ster advertentie
Ster advertentie