STER Advertentie
STER Advertentie

Murda trapt We Doen Ons Best-season af bij FunX!

Murda trapt We Doen Ons Best-season af bij FunX!

Vrijdag 20 mei 2016 - 09:39 uur

|

Door:

Burç

Murda's langverwachte album We Doen Ons Best is uit mét daarop de FunXhits 'We Doen Ons Best' en 'Betere Man'. Vanochtend opende hij het We Doen Ons Best-season door het album met korte snippets door te nemen bij Fernando in Start.

We Doen Ons Best = succes

We Doen Ons Best is vanaf vandaag verkrijgbaar, maar het voelt nu al succesvol voor Murda: "Dit is voor mij al een succes, want ik heb nieuwe vibes opgezocht en met vrienden een album gemaakt." Die vrienden, dat zijn er heel wat. Je hoort namelijk Ronnie Flex, Jonna Fraser, Ali B, Adje, Hef, Mafe, Caza, SBMG, Jandro, Cartiez, Raynor Bruges, Hans Grants en Dabutes op We Doen Ons Best.

'Murda trapt We Doen Ons Best-season af bij FunX'

Toegankelijke muziek

Murda heeft op het nieuwe album bewust gekozen voor toegankelijke tunes zoals Niet Zo met Ronnie Flex, LaLaLa met Jonna Fraser en de FunXhits 'We Doen Ons Best' en 'Betere Man'.

Ali B: money man

Murda rapt niet alleen toegankelijk, maar blijft ook verrassen op een ander gebied. Zo hoor je het Franstalige nummer Je Pens A Toi langskomen en op de track Fine$$e met Ali B maakt hij een zeer verrassende keuze! "Ik wilde Ali altijd al horen flexen met zijn money, want hij kan dat ook," zei Murda in Start. "Vliegen naar Dubai. Hij is die ene rapper in Nederland die dat in je gezicht kan gooien. Ik vind het keihard dat hij op zo'n pokoe is gesprongen. Ik heb hem niet benaderd om een hit te maken, maar op een pokoe gegooid voor bars."

'Murda kiest bewust voor toegankelijke muziek op 'We Doen Ons Best''

Murda kent de hele Nederlandse hiphopscene en heeft met heel veel artiesten samengewerkt. Die twee elementen maakten het moeilijk voor de rapper om zijn favorieten eruit te pikken voor de FunX Music Awards. Toch ging hij de uitdaging aan onder het motte: "We Doen Ons Best!"

'Murda stemt op FunX Music Awards'

Populair op FunX.nl

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • Michael Jordan opent gezondheidsklinieken voor onverzekerden

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single