STER Advertentie
STER Advertentie

Mr. Probz gaat studio's bouwen, zodat artiesten niet meer uitgeknepen worden

Mr. Probz gaat studios bouwen, zodat artiesten niet meer uitgeknepen worden

Zondag 3 juli 2016 - 14:26 uur

|

Door:

Burç

Mr. Probz bouwt een eigen muziekstudio, maar denkt daarbij ook aan anderen. De afgelopen jaren moest de populaire muzikant constant heen en weer reizen om ergens tracks op te nemen. Hij vertelde Fernando dat daar verandering in komt: "Iemand vroeg mij waarom ik van plek naar plek ga met mijn rugtasje. Ik voelde me ook nooit ergens thuis, omdat ik een ruimte voor mezelf nodig had. Ik heb nu al drie jaar geen studio en toen opeens viel het kwartje. Dus nu heb ik in Diemen een gebouw gefixt."

Artiesten worden uitgeknepen

Mr. Probz gaat een eigen studio en drie extra studio's in het nieuwe gebouw plaatsen. "Mensen waarmee ik werk kunnen dan ook hun ding doen, zonder dat ze uitgeknepen worden." Daar stopt het niet, want hij werkt ook aan talentontwikkeling: "Ik ben bezig met een gebouw aan de overkant waar ik allemaal hokken in ga plaatsen. Het papierwerk is bijna rond, maar dat andere wordt een project met zes studio's."

Wereld creeëren

Mr. Probz zegt in hetzelfde interview met Fernando dat hij artiesten signen ook niet uitsluit: "Als ik iemand zou tekenen, dan wil ik een wereld creeëren waarin ik datgene wat ik nooit heb gekregen, zou kunnen geven aan iemand." Mr. Probz heeft in het verleden al talenten geprobeerd te helpen, maar dat liep vaak niet goed af omdat ze niet aan de lange termijn dachten: "Als ik in iemand investeer, dan wil ik niet dat het zomaar opgepikt wordt door anderen. Ik heb dat al een paar keer meegemaakt en een paar keer heel erg teleurgesteld geweest."

'Mr Probz: "In mijn eigen nieuwe studio kunnen ook andere artiesten aan de slag"'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast

  • Moord op advocaat van kroongetuige Nabil B. is "niet eerder vertoonde aanval op advocatuur"

  • Prinsjesdag 2019: Dit kan belangrijk zijn voor jou