STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Tory Lanez vindt Indonesische rapper Rich Chigga keihard

VIDEO: Tory Lanez vindt Indonesische rapper Rich Chigga keihard

Woensdag 13 juli 2016 - 12:58 uur

|

Door:

Burç

"This is the hottest nigga of all time!" zegt Tory Lanez dolenthousiast over Rich Chigga. Alle rappers van Desiigner, Tory Lanez, Ghostface Killah, Madeintyo en Cam'ron tot Flatbush Zombies, Jazz Cartier, 21 Savage en Goldlink zijn enorm te spreken over de Indonesische rapper. Tory Lanez gelooft zelfs dat Rich Chigga voor concurrentie kan zorgen: "He'd kill 70% of all American rappers."

Rich Chigga

Rich Chigga heeft in de videoclip van Dat $tick een dichtgeknoopte roze polo aan, rockt een oldskool heuptasje en de rode zonnebril om het af te maken. Dat zorgt bij Tory Lanez voor kortsluiting: "Kijk hoe hij eruit ziet, dat maakt hem juist zo hard!" Ook Ghostface Killah ziet dat als iets positiefs: "Het is anders. Hij is zichzelf en dat is dope! Ik wil ook op die track!" Wat ze niet weten over de rapper, lees je onder de video.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is Rich Chigga

Rich Chigga is de artiestennaam van Brian Imanuel. Hij komt NIET uit California en is ook NIET van Chinese afkomst, zoals mensen vaak denken. Rich Chigga is een jongen van 16 jaar uit de Indonesische hoofdstad Jakarta. Hij is eigenlijk een komische vlogger die zijn ding doet op Twitter, Instagram en Vine. Door het succes van Rich Chigga heeft de Indonesiër besloten om misschien toch meer te gaan doen met muziek. 'Dat $tick' begon als een grap, maar inmiddels is het een grap die beroemde Amerikaanse rappers keihard vinden!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Artiesten spreken zich uit tegen coronabeleid met #ikdoenietmeermee

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Hugo de Jonge noemt actie Famke Louise "extra merkwaardige move"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen