Music

Teske de Schepper scoort hit met Mr. Polska voor 'Samen'

  1. Newschevron right
  2. Teske de Schepper scoort hit met Mr. Polska voor 'Samen'

Teske de Schepper ken je misschien van haar vlogs waar ze haar hele leven met het internet deelt. Maar ze blijkt niet alleen goed in video's maken, Teske beschikt ook over zangtalent.

Op dit moment is ze bij FunX te horen met de hit 'Samen' die ze samen met Mr. Polska gescoord heeft. Daarom kwam ze vanochtend gezellig langs bij Start om te praten over smerige, Mexicaanse snoep, haar uitverkochte concerten en Monica Geuze.

niet goed genoeg

Voor iedereen die Teske kent van haar YouTube-kanaal, komt haar track met Mr. Polska onverwacht. Maar, aan Rutger vertelde ze dat ze al een tijd lang bezig is met muziek maken. "Het was altijd een droom om zangeres te worden maar op de middelbare school dacht ik ineens dat ik niet goed genoeg was."

Gelukkig heeft ze haar oude liefde weer teruggevonden en gaat het heel goed. Zo goed zelfs dat ze in november in een uitverkocht Tivoli staat. Teske:

"De meeste mensen moeten vanaf nul beginnen maar ik had natuurlijk al mijn volgers van YouTube. Misschien had ik nooit een hit gehad zonder mijn kanaal."

Druk bestaan

Ze mag de miljoenen views dan misschien ook aan haar eigen vlogs te danken hebben, toch is het soms moeilijk om het vloggen en haar nieuwe zangcarrière met elkaar te combineren.

"Ik probeer het vloggen en het zingen 50/50 te doen. Soms moet ik iets laten liggen voor YouTube maar het gaat."

monica geuze

Op de vraag met welke vlogger zou willen ruilen hoeft ze niet lang na te denken. "Monica Geuze. Zij leidt totaal een leven dat ik niet leidt. 's Nachts in de club en shit, allemaal rappers om haar heen. Dat lijkt me echt leuk."

Ster advertentie
Ster advertentie