STER Advertentie
STER Advertentie

Ex-Yellow Claw lid Bizzey is back!

Ex-Yellow Claw lid Bizzey is back!

Dinsdag 23 augustus 2016 - 20:42 uur

|

Door:

Bianca

Voormalig Yellow Claw-lid Bizzey, is back! Twee maanden geleden stapte hij uit het populaire dj-trio om meer tijd aan zijn gezin te besteden, maar nu gaat hij solo. En dat doet hij meteen goed met een hoop nieuwe tracks. Aan Morad & Shay vertelde hij wat nu het plan is.

'Voormalig Yellow Claw-lid Bizzey goes solo!'

tijd om te chillen

Het voelt als gisteren dat Bizzey aankondigde dat hij het Yellow Claw-team ging verlaten om meer op zijn familie te focussen. En voor wie denkt dat hij dat niet heeft gedaan, heeft het mis.

"Ik vlieg nu niet veel meer dus ik heb super veel tijd om te chillen met mijn fam, maar ik ben ook constant nieuwe dingetjes aan het verzinnen."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

tropische sound

Eén van die nieuwe dingetjes is 'Day And Night', een track die Bizzey gisteren dropte met een sound die we niet van hem kennen.

"De rode draad in mijn muziek nu is dat ik mijn roots heb opgezocht. Ik ben half Surinaams en ik probeer nu meer uit met die tropische sound."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nieuwe track

Maar Bizzey laat het niet bij deze ene track. Aanstaande vrijdag komt zijn eerste echte single uit. Zie 'Day And Night' als een cadeautje want vrijdag komt het echte werk, een productie van Bizzey en Jack Shirack samen met een bekende Nederlandse rapper/zanger die hij nu nog geheim wil houden.

"Daar ben ik best wel zenuwachtig voor."

 

Denk jij te weten wie die geheimzinnige artiest is waarmee Bizzey heeft samengewerkt? Laat het achter in de reacties op Facebook en wie weet win jij wel een BIZZEY-shirt!

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt