Music

Ex-Yellow Claw lid Bizzey is back!

  1. Newschevron right
  2. Ex-Yellow Claw lid Bizzey is back!

Voormalig Yellow Claw-lid Bizzey, is back! Twee maanden geleden stapte hij uit het populaire dj-trio om meer tijd aan zijn gezin te besteden, maar nu gaat hij solo. En dat doet hij meteen goed met een hoop nieuwe tracks. Aan Morad & Shay vertelde hij wat nu het plan is.

tijd om te chillen

Het voelt als gisteren dat Bizzey aankondigde dat hij het Yellow Claw-team ging verlaten om meer op zijn familie te focussen. En voor wie denkt dat hij dat niet heeft gedaan, heeft het mis.

"Ik vlieg nu niet veel meer dus ik heb super veel tijd om te chillen met mijn fam, maar ik ben ook constant nieuwe dingetjes aan het verzinnen."

tropische sound

Eén van die nieuwe dingetjes is 'Day And Night', een track die Bizzey gisteren dropte met een sound die we niet van hem kennen.

"De rode draad in mijn muziek nu is dat ik mijn roots heb opgezocht. Ik ben half Surinaams en ik probeer nu meer uit met die tropische sound."

nieuwe track

Maar Bizzey laat het niet bij deze ene track. Aanstaande vrijdag komt zijn eerste echte single uit. Zie 'Day And Night' als een cadeautje want vrijdag komt het echte werk, een productie van Bizzey en Jack Shirack samen met een bekende Nederlandse rapper/zanger die hij nu nog geheim wil houden.

"Daar ben ik best wel zenuwachtig voor."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Denk jij te weten wie die geheimzinnige artiest is waarmee Bizzey heeft samengewerkt? Laat het achter in de reacties op Facebook en wie weet win jij wel een BIZZEY-shirt!

Ster advertentie
Ster advertentie