Music

Makkie wint SuperSongDag #6 in zeer spannende finale!

  1. Newschevron right
  2. Makkie wint SuperSongDag #6 in zeer spannende finale!

Rapper Makkie heeft de zesde editie van SuperSongDag gewonnen! In misschien wel de spannendste finale ooit maakten de drie finalisten Makkie, Karlyn (2de) en Rootsz (3de) het ontzettend moeilijk voor juryleden Winne en gastjurylid Gaétan van de Sande.

Airplay bij FunX

De winst bij SuperSongDag levert Makkie eeuwige roem op, maar ook die felbegeerde airplay bij FunX! Daarnaast doet de rapper mee aan het ADE Beats x FunX Talent Camp. Makkie mag daar twee dagen intensief muziek maken met twee topproducers. Het resultaat presenteert hij tijdens ADE Beats aan belangrijke mensen uit de muziekindustrie.

Makkie vs Karlyn

De drie juryleden hadden in de finale vooral moeite met de keuze Makkie of Karlyn. Winne zei direct na de bekendmaking van de winnaar dat Makkie won door zijn constante creativiteit en algehele performance in dit seizoen van SuperSongDag. Karlyn werd tweede, maar volgens de juryleden had ze wel de beste performance van de dag. Kijk hier nog de hele finale terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Champagne showers

Rapper Makkie was compleet verrast en van de kaart nadat Winne bekendmaakte dat hij had gewonnen. Hij vierde het juichend met zijn handen in de lucht, maar direct na de show ging het helemaal los. De rapper spoot de champagne rijkelijk door de FunX-gangen!

Verliezende finalisten

De verliezende finalisten Karlyn en Rootsz hadden minder te vieren, maar gingen wel naar huis met tips & trics van Winne en de wijze raad van FunX-dj Riza: “Niet winnen bij SuperSongDag is niet het einde, maar een ander begin.”

Ster advertentie
Ster advertentie