STER Advertentie
STER Advertentie

Chinees dj-talent Chace krijgt voet aan de grond in Nederland

Chinees dj-talent Chace krijgt voet aan de grond in Nederland

Woensdag 19 oktober 2016 - 18:59 uur

|

Door:

Burç

De zeer getalenteerde DJ en producer Chace werd door scout Robin Leembruggen ontdekt tijdens een zoektocht door China. Hij nam de 17-jarige superster uiteindelijk zelfs mee naar Europa om zich te ontwikkelen in de juiste omgeving. Dat bleek een goed plan, want de eerste collabo Stranger is inmiddels uit!

Stranger

Je hoort Chace inmiddels al zingen op de nieuwe single Stranger met Yellow Claw. Bij Morad & Jasmine schoof hij samen met Robin aan en beloofden ze dat er nog veel meer aankomt. Zie het als een brug van Oost naar West en weer terug: "Yellow Claw krijgt voet aan de grond in China en andersom werkt dat voor Chace hier in Europa."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

verboden in China

"Ik zit nu 24/7 in de studio en werk samen met allerlei nieuwe artiesten," vertelde Chace bij Morad & Jasmine tijdens de ADE Special vanuit het Melkweg Cafe. Heel de wereld kan straks genieten van al die nieuwe songs, ook de Chinezen. In China zijn Soundcloud, Facebook en Twitter verboden, maar daar heeft Chace geen last van. Hij deelt zijn muziek via Chinese platformen en weet ook de bekendere platformen van ons te bereiken door VPN te gebruiken.

Chace the streets

Normaal over straat gaan, dat kan Chace in China uit zijn hoofd zetten. Daar is het onmogelijk, maar tijdens het Amsterdam Dance Event heeft de dj/producer daar (nog) geen last van. Wat overigens ook een enorm verschil is met zijn thuisland: netwerken! In China moeten wereldberoemde dj's soms meer dan een jaar bikkelen om iets van de grond te krijgen. Robin zegt dat dat een cultureel ding is. "In Nederland ben je in twintig minuten uitgepraat, maar in China moet je een relatie opbouwen."

'Chace noemen ze ook wel de Chinese Martin Garrix en hij was live in onze ADE-studio'

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid