Music

FunX Talent-winnaar Arman Kanun tekent bij platenlabel List Of Legends

  1. Newschevron right
  2. FunX Talent-winnaar Arman Kanun tekent bij platenlabel List Of Legends

FunX Talent-winnaar Arman Kanun heeft donderdagmiddag een platencontract getekend bij List Of Legends Records! De Haagse zanger maakte het goede nieuws bekend via Instagram en deelde daar ook de teaser van zijn eerste single 'All The Love Is Gone'.

In een zeer spannend seizoen van FunX Talent wist Arman Kanun de meest indruk te maken op de juryleden. Hij won overtuigend in de eerste FunX Talent-finale van 2017 met een cover van The Weeknd's hitsingle 'Starboy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

List Of Legends

"Ondanks de vele aanbiedingen van verschillende labels heb ik gekozen voor List of Legends," schrijft Arman Kanun op Instagram. "Vooral omdat ik het gevoel heb dat dit label toegewijd is aan zijn artiesten en omdat Eren E tevens functioneert als een in-house producer. Zijn jarenlange ervaring in de top van de muziekwereld kan ik goed gebruiken voor mijn groei als artiest."

Eren E

List of Legends is het nieuwe label van Eren E, de hitproducer die onder andere verantwoordelijk is voor Imran Khan's internationale FunXhits 'Amplifier', 'Imaginary' en 'Ni Nachleh'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie