Music

TLC maakt comeback met verschillende optredens

  1. Newschevron right
  2. TLC maakt comeback met verschillende optredens

De Amerikaanse groep TLC maakt deze zomer een comeback. Tione 'T-Boz' Watson en Rozonda 'Chilli' Thomas zullen optreden op verschillende plekken in de Verenigde Staten, vijftien jaar nadat het derde lid van de band Lisa 'Left Eye' Lopes verongelukte.

"We hebben er ontzettend veel zin om deze zomer weer op tour te gaan om voor onze fans een aantal van onze originele hits, maar ook nieuwe songs te zingen. Dat we de headline van deze tour zijn samen met bevriende artiesten is simpelweg geweldig!"

Autocrash

Lopes overleed in 2002 bij een autocrash in Honduras. Dit gebeurde enkele maanden voordat TLC's vierde album 3D uitkwam. Daarna hebben de dames nog wel muziek gemaakt, maar niet meer opgetreden. Behalve de optredens, zullen T-Boz en Chilli ook een vijfde en laatste album uitbrengen. Ze startten een tijdje geleden een crowdfundingcampagne om de financiering van dit album rond te krijgen.

''We willen helemaal ons eigen ding kunnen doen en onafhankelijk zijn. Bij grote platenlabels is dat niet altijd mogelijk.''

Steun

Binnen enkele dagen werd meer dan 400.000 euro opgehaald, bijna drie keer zoveel als nodig was. Ook hun collega's zien de dames graag een comeback maken. Verschillende artiesten, zoals Katy Perry, Justin Timberlake, Bette Midler en New Kids on the Block schonken een flink bedrag.

Tour

Sinds het overlijden van het Lisa Lopes zijn er geen optredens meer geweest, maar voor de I Love The 90's - The Party Continues Tour maken de twee overgebleven dames een uitzondering. Tijdens deze tour zullen meerdere artiesten uit de jaren negentig terugkomen voor optredens door de Verenigde Staten.

Hits

TLC werd bekend met hits als No Scrubs, Creep, Unpretty en Waterfalls. De vrouwen laten weten dat ze een aantal van hun klassieke hits zeker zullen zingen tijdens de reeks concerten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie