Music

Nicki Minaj plant nieuwe videoshoot na opnames bij plek van Britse aanslag

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj plant nieuwe videoshoot na opnames bij plek van Britse aanslag

Nicki Minaj overweegt beelden voor haar nieuwste videoclip opnieuw te draaien na de dodelijke aanslag in Londen. De MC filmde scènes voor haar No Fraud videoclip op de Westminister Bridge, enkele dagen voordat een man drie mensen doodreed op de toeristische plek.

Ongepast

De beelden die gemaakt zijn op de brug zullen het waarschijnlijk niet redden tot het eindresultaat, zegt een lid van Nicki's team tegen Britse krant The Sun. "Toen iedereen die betrokken was bij het project van het nieuws hoorde, waren ze geschokt en vonden ze het ongepast om de beelden te gebruiken. De andere scènes die zijn opgenomen in Londen, behouden we wel."

Medeleven

Nicki was vorige week in Londen waar ze de video schoot, gekleed in een zilveren hoofdtooi, een zwart doorschijnend jurkje met zilveren steentjes en leren laarzen. Op de dag van de aanslag toonde ze haar medeleven op Twitter.

"Moge God iedereen beschermen in Londen. Ik haat het om dit verdrietig nieuws te horen. Ik stuur mijn condoleances naar de familie van de slachtoffers."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie