Music

VIDEO: J. Cole toont reallife beelden politie-inval in Neighbors en docu 4 Your Eyez Only

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: J. Cole toont reallife beelden politie-inval in Neighbors en docu 4 Your Eyez Only

J. Cole bracht eind vorig jaar zijn album 4 Your Eyez Only uit. De rapper heeft inmiddels een bijzondere korte video van de single Neighbors online gegooid. Op de reallife beelden is te zien hoe de politie met geweld een inval doet in de studio van J. Cole in North Carolina. De lyrics van zijn track Neighbors zijn dus allesbehalve fictie.

''I guess the neighbors think I'm sellin' dope. Fuck the fame and the fortune, well, maybe not the fortune. But one thing is for sure though, the fame is exhaustin'. That's why I moved away, I needed privacy. Surrounded by the trees and Ivy League.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewapende inval

De producer van de song vertelt in een interview met Complex hoe de deur werd opengebroken, terwijl er niemand aanwezig was. Het was een intens onderzoek, waarvoor zelfs helikopters en een gewapend team werden ingezet.

''Eén van de buren vertelde dat er wiet werd verkocht in dit huis. Uiteindelijk werd er een heel SWAT-team ingehuurd en werd het huis afgebroken.''

4 your eyez only

De beelden komen uit de docu 4 Your Eyez Only die eerder werd uitgezonden op HBO. Inmiddels heeft hij via zijn label de volledige video ook online gepost. In de indrukwekkende documentaire gaat J. Cole het gesprek aan met zwarte Amerikanen uit verschillende achterbuurten. Check hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie