STER Advertentie
STER Advertentie

Travis Scott geeft favoriete ring aan meerappende fan

Travis Scott geeft favoriete ring aan meerappende fan

Woensdag 10 mei 2017 - 07:56 uur

Travis Scott heeft altijd zijn handenvol met ringen, letterlijk. Hoewel hij erg gehecht lijkt aan zijn sieraden, heeft hij opnieuw een ring aan één van zijn fans gegeven. Tijdens het Rolling Loud Festival rapte een mannelijke fan de track 3500 volledig mee. Dat vond Flame zo vet, dat hij zijn favoriete ring aan hem gaf. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gulle gever

Het is niet de eerste keer dat het nieuwe liefje van Kylie Jenner zo vrijgevig is. Eerder gaf hij al een ring aan een fan die zijn benen brak na een sprong van het balkon. Daarnaast heeft hij zijn ouders afgelopen kerst een villa cadeau gedaan.

DAMN.

Travis Scott is op dit moment bezig met zijn eigen Birds Eye View Tour. In juli zal hij Kendrick Lamar bijstaan tijdens de THE DAMN. TOUR.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.32598-travis-scott-geeft-ring-aan-meerappende-fan"}