STER Advertentie
STER Advertentie

Mula B reageert op spanningen en stelt Meester Plusser-album uit

Dinsdag 22 augustus 2017 - 20:40 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mula B verklapte Ouassima op het Encore Festival dat zijn Meester Plusser-album wordt uitgesteld. Stefflon Don vertelde de FunX-reporter over haar diXte-samenwerking met French Montana en met Amartey ging het gesprek over planga's en Ne3 Ne3.

Mula B stelt album uit

Mula vertelde onder andere dat zijn langverwachte Meester Plusser-album wordt uitgesteld tot 15 oktober. In eerste instantie stond het album gepland op 8 september, maar met gastbijdrages van onder andere Lijpe (Hyena), IliassPara en 3robi belooft hij in ieder geval veel vuur.

spanningen

Ouassima vroeg Mula B ook naar de negatieve vibe die de laatste tijd ontstaan is, daarmee doelend op de vechtpartij waarbij onder andere SBMG en zijn maatje LouiVos betrokken waren. De Haagse rapper laat onder andere los hoe hij over de ontstane drukte en spanningen denkt.

Touren met French

Stefflon Don gooit er ook een primeur uit bij Ouassima. In het videoverslag van het Encore Festival vertelt de rapper dat de videoclip van haar nieuwe single Hurtin' Me met French Montana binnenkort uitkomt. Ook gaat ze touren met French Montana.

Planga en Ne3 Ne3

Ouassima vroeg Amartey en de bezoekers van Encore ook of ze verstaan waar Mula B en Dopebwoy het over hebben in FunXhits zoals Cartier, 4x Duurder en Domme Jongens. Wat is een planga en wat doe je met Ne3 Ne3?

Populair op FunX.nl

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • Slachtoffer Kaj van der Ree vertelt over misbruik: 'Ik heb seks met hem gehad'

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Rijkste vrouw van Afrika werd steenrijk door corruptie via Nederland