Music

15-jarig zangtalent Chemelda Dielingen: "Volg je dromen, werk hard en ga elke dag harder dan de vorige."

  1. Newschevron right
  2. 15-jarig zangtalent Chemelda Dielingen: "Volg je dromen, werk hard en ga elke dag harder dan de vorige."

De 15-jarige Chemelda Dielingen uit Suriname timmert al hard aan de weg als zangeres. Nog geen maand geleden verscheen haar medley op YouTube en het heeft nu al 127.000 views. Het raakte een uitgebreid publiek, inclusief hitproducer Architrackz en Kenny B die meteen contact met haar opnamen. Sander belde haar gisteren in de avondshow en daar was ze heel enthousiast over.

benaderd door producers

In eerste instantie werd Chemelda al benaderd door Architrackz, maar daar is het niet bij gebleven. Ze vertelt dat ze wel vaker benaderd wordt door verschillende producers en zelfs een songwriter.

"Om de twee dagen krijg ik wel notificaties dat ik in reacties ben genoemd of berichtjes van artiesten."

Samenwerkingen

Haar eerste samenwerking was met Architrackz, maar er staat al een andere Nederlandse artiest op haar te wachten, namelijk Kenny B. Hij benaderde haar op Facebook en na een aardig gesprekje over hoe het ging, werd het business. Hij vroeg haar nummer zodat hij haar in contact kon brengen met een Nederlands radiostation. En natuurlijk kon zij daar geen nee tegen zeggen. Maar zelf zou ze ook nog willen samenwerken met verschillende artiesten. Ze doet een oproep aan Cho, Jonna Fraser en Frenna en vraagt om een kans om met hen samen te kunnen werken.

dé ultieme droom

Als jong en opkomend talent heeft ze natuurlijk een droom. De meeste jongeren zouden vragen om veel faam en geld, maar Chemelda denkt er iets anders over. Ze heeft een belangrijke boodschap aan alle jongeren die dromen hebben, maar bang zijn om die te volgen.

"Met mijn zang wil ik jongeren stimuleren om hun dromen te verwezenlijken. Volg je dromen, werk hard en ga elke dag harder dan de vorige."

Ze hoopt snel naar Nederland te kunnen komen en samen te werken met grote namen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie