Music

Latifah schrijft muziekgeschiedenis met 'On My Way'

  1. Newschevron right
  2. Latifah schrijft muziekgeschiedenis met 'On My Way'

De EP van Latifah staat op nummer 4 in de album top 100. Het album werd precies een week geleden uitgebracht en doet het dus goed. Met deze plaats in de charts is Latifah de eerste vrouw die met een debuut in de top 4 is beland sinds 2010.

NExt best

Op haar EP werkte ze samen met o.a. SBMG, Cho en Josylvio en kregen de tracks Gunshots en Gewaarschuwd videoclips. In de eerste 24 uur werd On My Way bijna een half miljoen keer gestreamd. Daarnaast werd ze op de dag van de release benoemd tot FunX Next Best. In Jouw Stad Amsterdam vertelt ze hoe blij ze is met deze prestatie.

Advies

In alle blijdschap geeft Latifah alle dromers van de volgende generatie mooi advies. "Geloof in jezelf, daar begint het bij. Als je niet in jezelf gelooft, gaat niemand in je geloven." Ze zegt zelf dat ze altijd in zichzelf heeft geloofd en dat dat haar zo ver heeft gebracht.

"Je moet niet denken aan het durven, je moet denken aan het doen. Soms heb je de middelen niet en dan gaat het moeilijk, maar probeer het met de middelen die je hebt. En op een gegeven moment ga je zodanig groeien dat mensen jou gaan opmerken."

Ster advertentie
Ster advertentie