Music

Rob Kardashian en Blac Chyna eens over voogdij dochter Dream

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rob Kardashian en Blac Chyna eens over voogdij dochter Dream

Rob Kardashian en Blac Chyna hebben de voogdijstrijd eindelijk beëindigd. De twee gaan de voogdij van hun dochter Dream delen. Dat melden bronnen aan TMZ.

alimentatie

De twee hadden allebei een ander idee over het bedrag aan alimentatie. Blac Chyna wilde dat Kardashian maandelijks meer dan 42.000 euro zou betalen. Kardashian was eigenlijk van plan om niet meer dan 8.400 euro te betalen aan alimentatie. Uiteindelijk zijn de twee het eens geworden met een bedrag van ongeveer 16.700 euro.

Problemen

Blac Chyna en Rob Kardashian hebben al jaren een hoop problemen met elkaar. Zo heeft Blac Chyna Rob beschuldigd van mishandeling en huiselijk geweld. Daarnaast beschuldigde Rob ook Blac Chyna van mishandeling en drugsgebruik. En daar bleef het niet bij, want Rob postte ook nog eens naaktfoto's van Chyna op Twitter, waardoor hij een tijdelijk contactverbod kreeg opgelegd.

Al deze problemen hebben ertoe geleid dat mensen bezorgd zijn om de opvoeding van dochter Dream. De kinderbescherming van Los Angeles zou daarom aan de rechter hebben gevraagd om de thuissituatie van Dream te onderzoeken. Ze wilde weten of de dochter van de twee wel veilig opgroeit.

Ster advertentie
Ster advertentie