Music

Zo heet het nieuwe album van Gucci Mane

foto: Instagram laflare1017
  1. Newschevron right
  2. Zo heet het nieuwe album van Gucci Mane

Sinds zijn vrijlating uit de gevangenis, gaat Gucci Mane lekkerder dan ooit. Zijn laatste album Mr. Davis staat op nummer één, zijn tracks staan bovenaan de hitlijsten en vergeet natuurlijk zijn fantastische huwelijk niet dat live uitgezonden werd op de televisie. En dat is nog niet alles. Guwop heeft nog meer goed nieuws: hij is momenteel bezig aan een gloednieuw album!

El Gato

Via Twitter gaf Gucci Mane zelfs de naam van de nieuwe plaat al prijs: El Gato the Human Glacier. Hoe Guwop op de naam gekomen is, is niet bekend. Misschien is de naam geïnspireerd op de dikke ketting die hij laatst heeft gekocht. De ketting met twee panters noemt hij namelijk El Gato.

huwelijksreis

Gucci Mane hoopt veel geld voor het album te krijgen. Zo zegt hij: "Ik wil nog tien miljoen dollar verdienen voor mijn huwelijksreis". Die reis is natuurlijk erg duur, vooral als je kijkt hoe Guwop heeft gespend voor zijn huwelijk. Meestal gaat een koppel meteen na hun huwelijk op huwelijksreis, dus wie weet komt het nieuwe album al heel snel!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie