Music

Ismo bij SPOTLIGHT: "Het ergste wat er is, is doorbreken zonder geld"

  1. Newschevron right
  2. Ismo bij SPOTLIGHT: "Het ergste wat er is, is doorbreken zonder geld"

Het was een mooi jaar voor Ismo. Eerder dropte hij zijn album De Waarheid 2 en afgelopen vrijdag presenteerde hij zijn geanticipeerde album Transformatie. Bij SPOTLIGHT vertelt hij hoe belangrijk dat album voor hem is, hoe het was om door te breken zonder geld en waarom hij eigenlijk niet zo van interviews houdt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

eenmans

Ismo praat op zijn tracks vaak over het feit dat hij zelfstandig is. Hij noemt zichzelf een eenmans en heeft zelfs zijn eigen label. Dat de rapper zo onafhankelijk is, zorgt voor een gevoel van trots bij hem: "Ik kan zeggen dat ik alles alleen heb gedaan. Ik heb gouden en platina platen gehad, ik heb bijna al mijn clips in het buitenland geschoten. Wie heeft dat voor mij geregeld? Niemand, ik heb alles zelf gedaan."

Kritiek op social media

Een track die voor Ismo belangrijk is, is Media. Hij beschrijft daarin de negatieve kant van social media. Zelf maakt de rapper ook gebruik van social media, maar niet op de manier waarop anderen het gebruiken: "Als ik naar een winkel ben geweest en met veel tassen naar buiten kom, ga ik niet snappen om te laten zien wat ik gekocht heb. Op dat moment besef ik dat ik dat eigenlijk alleen doe om mensen te laten zien hoe stoer ik ben." Check het hele interview hierboven!

Ster advertentie
Ster advertentie