STER Advertentie
STER Advertentie

3x Goud bij FunX?

Maandag 18 augustus 2008 - 14:48 uur

ImageDe Olympische Spelen zijn in volle gang en het sportevenement nadert de finale. Er zijn al drie gouden plakken behaald door de Oranje Olympische ploeg. Zwemsters, roeisters en zeilsters wonnen goud.
Inmiddels werpt de sport en muzikale reis van de FunX medewerkers ook zijn vruchten af. Dat is te zien op FunXinChina.nl, maar zit daar ook muzikaal goud tussen?
(foto: Jolin Tsai, yule.sohu.com)

Eerst kwam het verhaal van Edison Chen binnen. De track My Baby staat bij de XTips. Het is geproduceerd door Kanye West. Chen had een relatie met Vincy Yeung, het nichtje van een belangrijke man in Azië, Albert Yeung. Eerder dit jaar kwamen er een paar foto's tevoorschijn in bladen, waaruit blijkt dat Edison het bed graag deelde met andere dames en daar zelf foto's van maakte. De relatie liep hierdoor op de klippen.

Een andere ster die ook met naaktfotografie te maken zou hebben gehad is Jolin Tsai uit Taiwan. Zij heeft de roddelpers aangeklaagd, omdat zij het bericht in de wereld zouden hebben gebracht dat zij en Edison Chen in de auto aan het stoeien waren. Haar track Love Love Love wordt door de NOS gebruikt bij de aftiteling van Studio Sportzomer.

(Jolin Tsai - Love Love Love)

En ook maakte de crew in China kennis met Tara Zhou. Zij heeft heeft o.a de song Evil Spirit gedropt. Welke van de drie Aziatische songs verdient volgens jou de gouden plak?

{youtube}Rr6vM8YvXZE{/youtube}
(FunX meets Tara Zhou)

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"