STER Advertentie
STER Advertentie

Kendrick Lamar en SZA releasen indrukwekkende videoclip van 'All The Stars'

Dinsdag 6 februari 2018 - 19:10 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De FunX-hit All The Stars van Kendrick Lamar en SZA heeft een indrukwekkende video gekregen! Kendrick vaart in de clip over een grote groep mensen heen terwijl SZA tussen de sterren danst.

Black Panther soundtrack

All The Stars is afkomstig van de Black Panther soundtrack die door Kendrick Lamar is samengesteld. Op het album dat aanstaande vrijdag verschijnt, staan vijf tracks van Kendrick. Andere grote namen zoals Travis Scott, The Weeknd, Future, Khaled, Swae Lee en Anderson.Paak maken de soundtrack ook zéér interessant om dit weekend uitgebreid te checken.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Videoclip?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.36335-kendrick-lamar-en-sza-releasen-indrukwekkende-videoclip-van-all-the-stars"}