Music

AfroBros en Supergaande over booty beats, gekreun en sliden in elkaars DM

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. AfroBros en Supergaande over booty beats, gekreun en sliden in elkaars DM

AfroBros en Supergaande hebben de videoclip van hun nieuwe single Kijken Mag gedropt, maar hoe zijn de vier mannen met elkaar in contact gekomen? Morad & Shay vroegen de mannen de oren van het lijf, van sliden in de Supergaande DM tot aan de kenmerkende bootybeats van de AfroBros!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De FunX-hit 18 PLUS werd een wereldwijd succes en van Kijken Mag verwachten de AfroBros hetzelfde. "We hebben veel volgers in het buitenland en ze houden van die bootybeats!" Shay voelt de beats dagelijks in de gym: "Ik doe squats en ga dood van de pijn, maar dan komen die beats... BAM! BAM! BAM! en je blijft squatten voor het leven!"

In de video hierboven zie je dat Shay kreunt, maar ze had niet verwacht dat de video op de Instagram van de AfroBros zou verschijnen. De FunX-dj schrok zich rot en blijkbaar heeft Morad, die het filmpje doorstuurde naar het dj-duo, nog altijd zijn excuses niet aangeboden. Als dat maar goed afloopt.

Morad & Shay hebben met de neven van AfroBros en de 'broertjes' Qucee en Nesim ook een Broertjes Quiz gespeeld om te testen wie het meest van de ander wist. Natuurlijk met schaamteloze vragen zoals de gekste plekken waar ze seks hebben gehad en waar ze zich het meest voor schamen.

Ster advertentie
Ster advertentie