Music

Lil Pump zou getekend hebben bij het label van Gucci Mane

foto: youtube/lilpump
  1. Newschevron right
  2. Lil Pump zou getekend hebben bij het label van Gucci Mane

Het lijkt erop dat Gucci Gang-rapper Lil Pump heeft getekend bij Gucci Mane. Labeleigenaren zoals DJ Khaled waren wekenlang verwikkeld in een biedingsstrijd om de handtekening van Lil Pump te fixen en blijkbaar heeft Gucci Mane gewonnen met zijn 1017 Eskimo Records.

1017

Manager Dooney Battle heeft een videogesprek op zijn Insta Stories gepost waarin hij Lil Pump vraagt waar hij getekend heeft. Het antwoord volgt in de vorm van een juweel. Lil Pump showt een ketting van 1017, een verwijzing naar het label van Gucci Mane. Lil Pump of Gucci Mane hebben het nieuws overigens nog niets bevestigd op hun eigen socials.

Miljoenendeal

Als Lil Pump echt bij Gucci Mane heeft getekend, dan gaat het waarschijnlijk om een miljoenendeal. Hij postte onlangs nog dat hij pas aan tafel wilde als er miljoenen zouden liggen: "Als je geen vijftien (miljoen dollar) hebt, praat dan niet met mij bitch. Ik wil alleen praten als je vijftien of meer biedt."

Exit bij Warner

Lil Pump bracht zijn grootste hit Gucci Gang nog uit bij Warner Bros. De 17-jarige rapper wist zich uit dat contract te wurmen, omdat hij pas zestien jaar oud was toen hij het contract ondertekende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie