STER Advertentie
 • FunX NL
 • - Dance
 • - Slow Jamz
 • FunX Amsterdam 96.1 FM
 • - Arab
 • FunX Den Haag 98.4 FM
 • - Hip Hop
 • FunX Rotterdam 91.8 FM
 • - Reggae
 • FunX Utrecht 96.1 FM
 • - Latin
STER Advertentie

Kimberly (TVOH) zingt nummer dat ze eigenlijk bij The Voice zou doen

Dinsdag 13 februari 2018 - 09:22 uur

Ze was de gedoodverfde winnaar van The Voice Of Holland. Toch moest Kimberly afgelopen weekend, tegen alle verwachtingen in, de talentenjacht verlaten. Tot grote shock van de jury, de presentatoren en de kijkers thuis. Bij RTL Late Night reageert Kimberly op haar onverwachte vertrek uit het programma en laat ze een stukje horen van het tweede nummer dat ze gedaan zou hebben. 

"Ik denk dat het het mooiste is wat ik ooit heb gedaan. Het is zo'n ervaring. Het was een emotionele rollercoaster en ik heb er geen seconde spijt van."

Lees ook: 'Adembenemende' Kimberley doet één van de beste The Voice-audities tot nu toe

Theorieën

Had Kimberly niet genoeg fans, waren haar fans te 'lui' om voor haar te sms'en of was het toch een technische storing die ervoor zorgde dat Kimberly niet genoeg stemmen kreeg? De zangeres weet het zelf ook niet. "Iedereen heeft zo zijn eigen theorieën erover. Het is wel gek als je in een top drie staat van favorieten en dan opeens als eerste uit het veld geslagen bent. Je bereid je wel altijd mentaal voor om naar huis te gaan, maar toch heb je wel de hoop om in de finale te komen."

Earth song

Kimberly had na haar perfecte auditie al een favorietenrol weten te bemachtigen. Maar het was vooral het indrukwekkende optreden van Michael Jacksons Earth Song, dat haar van de jury vier tienen opleverde, waardoor ze als winnaar bestempeld werd.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Unbreak my heart

Toch waren alle lovende woorden niet genoeg. Afgelopen aflevering moest ze na de eerste ronde de halve finale verlaten. Ze kon daardoor niet het tweede nummer zingen dat voor die avond gepland stond. Welke dat was? Unbreak My Heart van Toni Braxton. Een nummer dat ze, zo vertelt ze aan Humberto Tan, misschien wel liever als eerste had gezongen. Bij RTL Late Night Humberto laat ze alsnog een klein stukje van het nummer horen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.36405-kimberley-zingt-nummer-dat-ze-eigenlijk-bij-the-voice-zou-doen"}