STER Advertentie
STER Advertentie

Prachtige battle in Niska en MHD videoclip Versus

Zaterdag 14 april 2018 - 14:00 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afrotrapprinsen Niska en MHD vlogen helemaal naar Ivoorkust voor de videoclip van Versus en het resultaat mag er zijn. De kleurrijke beelden van de omgeving en het plezier van de energieke bevolking passen perfect bij de zomerse single die afkomstig is van Niska's succesvolle Commando-album.

Niska en MHD varen in de video van Versus een dorp binnen waar ze het tegen elkaar op moeten nemen. In eerste instantie lijkt het om een bokspartij tussen de twee Franse artiesten te gaan, maar al snel blijken we beland in een dansbattle met epische moves!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37142-prachtige-battle-in-niska-en-mhd-videoclip-versus"}